opc_loader

Menu

Druppel urn 14cm in Paars met Konijn (50ml)

Artikelnr: U01-GG-KONIJN

Glasdruppel urn met Konijn

Een druppel urn in Paars glas, rondom gezandstraald met afbeelding van een konijn. Deze kleine urn is 14cm hoog, de inhoud is ca. 50ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw huisdier door een kleine opening aan de onderzijde. De naam van het konijn kunnen wij ook voor u graveren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
14cm
Materiaal
glas
Inhoud
50ml

Druppel urn in Paars glas met transparante afbeelding Konijn.

Een nieuwe dieren urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een konijn. De askamer is semi-transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud deels zichtbaar is door de tekening van het konijntje. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 14cm, de inhoud van de askamer is ca. 50ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenkartikelen Zeeland.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green (semi-transparant), Opake-Nature (niet transparant) en Opake-Turquoise (eveneens niet transparant). Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De dieren urnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenkartikelen is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbare huisdier.

RVS staander voor Frosted urnen
De rvs standaardjes met uitsnede Hart, Pootafdruk of Vlinder zijn 20cm hoog en alleen geschikt voor 50ml druppel urnen. Voor de 180ml druppel urnen is een hogere standaard leverbaar (22cm), deze is personaliseerbaar met een tekst en/of tekening. Deze gravure wordt zwart ingekleurd. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren.

Optioneel kunnen wij ook een (korte) naam graveren op de druppel urn.
 

D E T A I L S
hoogte H=14cm
inhoud 50ml

contactinformatie Gedenkartikelen

Druppel urn 14cm in Paars met Konijn (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn 14cm in Paars met Konijn (50ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: