opc_loader

Menu

LoveBird mini urn in Brons- en goudkleur (50ml)

Artikelnr: K551

LoveBird mini urn, een design urn gemaakt van messing. Deze kleine LoveBird maakt deel uit van de LoveUrns collectie en is een copie van de grote LoveBird met hamerd goudkleurig verenpak. Deze mini urnen worden ook keepsakes genoemd en worden vaak gebruikt om de crematie-as te verdelen onder de familieleden.

92,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
messing
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=6cm

LoveBird mini urn brons- met gehamerd goudkleurig verendek.

Deze LoveBird is een kleine urn vormgegeven als een vogel met aan weerszijden een goudkleurig gehamerd verenpak. De keepsake heeft een mooi design en is een waardige nagedachtenis aan uw dierbare. Het vogeltje is niet direct herkenbaar als een urn en daardoor ideaal voor een mooi plaatsje in huis als gedenkplekje. De strakke lijnen van de LoveBird urnen accentueren het gestalte van een vogel, het symboliek van de vrijheid. 

Het plaatsen van crematie-as in de urn is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde is een schroefdop opening welke netjes is afgewerkt en afgeschermd met vilt. Indien gewenst verzorgen wij graag voor u de asafhandeling. 

De kwaliteitsproducten van LoveUrns® uit India worden door de passie en ervaring van plaatselijke ambachtslieden uit messing en andere hoogwaardige metalen vervaardigd. Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking. De Soul Bird urnen maaken deel uit van de collectie LoveUrns®
 

D E T A I L S
formaat H=6cm
materiaal messing

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

LoveBird mini urn in Brons- en goudkleur (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LoveBird mini urn in Brons- en goudkleur (50ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: