opc_loader

Menu

LoveBird mini urn keepsake in Antraciet + zilverkleur (50ml)

Artikelnr: K550

LoveBird mini urn, een design urn gemaakt van messing. Deze kleine LoveBird maakt deel uit van de LoveUrns collectie en is een copie van de grote LoveBird met zilverkleurig verenpak. Deze mini urnen worden ook keepsakes genoemd en worden vaak gebruikt om de crematie-as te verdelen onder de familieleden.

92,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
messing
Inhoud
100ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=7cm

LoveBird mini urn Antraciet met zilverkleurig verenpak (50ml).

De LoveBird urnen zijn elk vormgegeven als een vogel met aan weerszijden een glad symbolisch verenpak in zilverkleur. Deze urn kent een mooi design en is een waardige nagedachtenis aan uw dierbare, de vogel is niet direct herkenbaar als een "urn" en daardoor ideaal voor een mooi gedenkplaatsje in huis. De LoveBird is een urnen collectie welke verkrijgbaar is als set maar ook als groot of klein model elk apart. De strakke lijnen van de LoveBird urnen accentueren het gestalte van een vogel, het symboliek van de vrijheid. 

Het plaatsen van de crematie-as in deze mini urn is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de keepsake is een schroefdop opening welke netjes is afgewerkt en afgeschermd met vilt, indien gewenst verzorgen wij graag voor u de asafhandeling. 

De kwaliteitsproducten van LoveUrns® uit India worden door de passie en ervaring van plaatselijke ambachtslieden uit messing en andere hoogwaardige metalen vervaardigd. Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking. De Love- en Soulbird urnen maken deel uit van de collectie LoveUrns®
 

D E T A I L S
formaat 7cm
materiaal messing

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

LoveBird mini urn keepsake in Antraciet + zilverkleur (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LoveBird mini urn keepsake in Antraciet + zilverkleur (50ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: