opc_loader

Menu

Boomblad mini-urn met hartje in zilverkleur (60ml)

Artikelnr: UTP52-zwart-small

Design mini urn van zwart keramiek met een zilverkleurig hartje. Deze nieuwe urn vormt een afgeleide van de grotere Boomblad urn in ons assortiment. Het kleine urntje meet 7x12cm en is gevormd als een liggend boomblad. De inhoud van de askamer is ongeveer 60ml.

74,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
60ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
7x12cm

Urn van keramiek Boomblad met zilverkleurig hartje: Zwart.

Een Boomblad mini urn in een zwarte kleur. Deze kleine keramiek urn heeft een zilverkleurig hartje wat past bij de herinnering aan uw dierbaren. Het urntje meet 7x12cm en heeft een symbolische inhoudsmaat van 60ml.

Deze kleine urnen met eenzelfde ontwerp worden ook keepsakes genoemd, zij worden vaak gebruikt om de crematie-as te delen met familie-leden. De urn ligt stevig op een vlakke onderzijde, de opening van de askamer voor de crematie-as is verborgen achter het zilverkleurige hartje. Deze fraaigevormde urn is ook leverbaar in wit keramiek met een hartje in goudkleur.

Bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland zijn wij u graag en kosteloos van dienst voor het plaatsen van de asbetemming.
 

D E T A I L S
formaat 7x12cm
inhoud 60ml
materiaal keramiek

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Boomblad mini-urn met hartje in zilverkleur (60ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Boomblad mini-urn met hartje in zilverkleur (60ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: