opc_loader

Menu

Boomblad design urn met hartje in zilverkleur (3800ml)

Artikelnr: UTP52-zwart

Design urn met een hartje in zilverkleur, een mooi en nieuw model urn van zwartgekleurd keramiek. Deze urn is gevormd als een boomblad en heeft een ruime inhoud van 3800ml. De urn is geschikt voor een complete asbestemming en wordt aan de onderzijde afgesloten met een dekseltje. 

279,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Inhoud
3800ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
22x33cm
Materiaal
keramiek

Urn van keramiek Boomblad met zilverkleurig hartje: Zwart

Een Boomblad urn bij Gedenkartikelen in een zwarte kleur. Deze keramiek urn heeft een zilverkleurig Hart wat past bij de herinnering aan uw dierbaren. De urn is hoog 33cm en heeft een ruime inhoudsmaat van 3800ml. Dat maakt de urn geschikt voor een asbestemming van een volwassene van ongeveer 115kg. Deze fraaigevormde urn is ook leverbaar in wit met een hartje in goudkleur.

De urn staat stevig op een vlakke onderzijde wat tevens de opening is van de urn, de onderzijde heeft een keramiek deksel waarmee de urn wordt afgesloten. Dit dekseltje dient gelijmd te worden zodat de asbestemming voor eeuwig wordt afgesloten.

Boomblad mini urn
De Boomblad urn kent ook een mini urn met een zilverkleurig hartje, dit kleine urntje heeft een symbolische inhoud van 60ml. Zo kunt u de asbestemming delen met familieleden.

Bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland zijn wij u hiermee graag en kosteloos van dienst.
 

D E T A I L S
formaat 22x33cm
inhoud 3800ml
materiaal keramiek

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Boomblad design urn met hartje in zilverkleur (3800ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Boomblad design urn met hartje in zilverkleur (3800ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: