opc_loader

Menu

Schelp design urn met hartje in zilverkleur (1600ml)

Artikelnr: UTP53-zwart

Urn met een zilverkleurig hartje, een mooi en nieuw model urn van zwartgekleurd keramiek bij Gedenkartikelen Zeeland. Deze urn is gevormd als een schelp en geschikt voor 1600ml crematie-as. Deze hoeveelheid is vaak een deel van de asbestemming van een volwassen persoon. 

189,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Inhoud
1600ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
22x20cm
Materiaal
keramiek

Urn van keramiek Schelp met zilverkleurig hartje: Zwart.

Een Schelp urn bij Gedenkartikelen in een zwarte kleur. Deze keramiek schelp urn heeft een zilverkleurig hartje wat past bij de herinnering aan uw dierbaren. De urn is hoog 22cm en heeft een bescheiden inhoudsmaat van 1600ml. De urn is hierbij geschikt voor een deel van de asbestemming van een volwassene, dat is vaak ongeveer 3500ml. Deze fraaigevormde urn is ook leverbaar in wit keramiek met een hartje in goudkleur.

De urn staat stevig op een vlakke onderzijde en kan eenvoudig gevuld worden met de crematie-as van uw dierbaren, bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland doen wij dat graag en kosteloos voor u.

Schelp mini urn
De Schelp urn kent ook een mini urn met een zilverkleurig hartje, dit kleine urntje heeft een symbolische inhoud van 60ml. Zo kunt u de asbestemming delen met familieleden.
 

D E T A I L S
formaat 22x20cm
inhoud 1600ml
materiaal keramiek

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Schelp design urn met hartje in zilverkleur (1600ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schelp design urn met hartje in zilverkleur (1600ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schelp design urn met hartje in zilverkleur (1600ml)