opc_loader

Menu

Pebbles knuffel urn Frost met Poes incl. standaard (20ml)

Artikelnr: U36FRS-POES

Pebbles knuffel mini urn met Poesje

Een knuffel gedenkornament geschikt voor een klein beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als aandenken aan uw dierbare. Met een zelf-hechtend sluitplaatje aan de onderzijde wordt het as-reservoir afgesloten. De Pebbles Frost urnen zijn leverbaar met een Hondje , Poes of Vlinder bij Gedenkartikelen.

72,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
20ml
Formaat
9cm

Pebbles mini urn met askamer Frost met Poesje.

Glas gedenkornament met kleine askamer. Deze mini urn is veel zorg en met de hand vervaardigd. In het binnenste van de Pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. De hoeveelheid is ca. 20ml. Door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten aan de onderzijde. Het as-reservoir van de Pebble is semi-transparant waardoor de crematie-as deels zichtbaar is. Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 

Levering is inclusief standardje in zilverkleur.

De pebble urn is rondom gezandstraald waarbij een tekening van het Poesje is afgeschermd. De afbeelding is doorzichtig waarbij de inhoud van de Pebble urn zichtbaar is.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat 9cm
inhoud 20ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Pebbles knuffel urn Frost met Poes incl. standaard (20ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pebbles knuffel urn Frost met Poes incl. standaard (20ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: