opc_loader

Menu

Pebbles knuffel urn Hart Frosted incl. standaard (20ml)

Artikelnr: U36HRT-FRTD

Pebbles knuffel Hart mini urn Frosted

Een knuffel gedenkornament geschikt voor een klein beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als aandenken aan uw dierbare. Met een zelf-hechtend sluitplaatje aan de onderzijde wordt het as-reservoir afgesloten. Deze unieke Pebble Hart is gezandstraald en gedecoreerd met een hart en infinity.

82,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
20ml
Formaat
ca. 85mm

Pebbles mini urn Hart met askamer: Frosted.

Glas gedenkornament met kleine askamer. Deze mini urn is veel zorg en met de hand vervaardigd. In het midden van de Pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. De hoeveelheid is ca. 20ml. Door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten aan de onderzijde. Een eigen tekening is ook mogelijk, neemt u hiervoor contact op met Gedenk Idee.

Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 

De Pebble mini urn Hart is gezandstraald en voorzien van een tekening, dit Hart-Infinity is semi transparant zodat de inhoud door de tekening zichtbaar is.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
inhoud 20ml
standaard inclusief

contactinformatie Gedenkartikelen

Pebbles knuffel urn Hart Frosted incl. standaard (20ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pebbles knuffel urn Hart Frosted incl. standaard (20ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: