opc_loader

Menu

Art mini urn Sfera van keramiek: Warm-Grey (10ml)

Artikelnr: UBVSFE-2027

Keramische Art urn van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen. Deze kleine Sfera urn Warm-Grey is rond gevormd en wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde. Sfera urnen van keramiek worden in opdracht vervaardigd door de kunstenaar , elk exemplaar is dus uniek.

49,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
keramiek
Inhoud
10ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
Ø=6cm

Urn van keramiek: Sfera Warm-Grey (10ml).

De Sfera mini urn is van keramiek vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De Art urn is rond van vorm en wordt afgesloten aan de bovenzijde. Deze Sfera urnen zijn leverbaar in twee formaten bij Gedenk Idee waarbij de kleine Sfera urn een replica is van de grote urn.

Sfera urnen van keramiste Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenkartikelen u graag en kosteloos van dienst.

Deze kleine Sfera urn heeft een symbolische inhoud van ongeveer 10ml. Ook leverbaar is een Sfera met 3000ml in houd , dit is doorgaans voldoende voor de asbestemming van een persoon met een gewicht van 95kg. Let wel, dit is een indicatie. De gemiddelde inhoud van een asbus van het crematorium is ongeveer 3500ml

Let op: uitlopend assortiment, bel ons voor voorraad status.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
Sfera Ø=6cm / 10ml

contactinformatie

Art mini urn Sfera van keramiek: Warm-Grey (10ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Art mini urn Sfera van keramiek: Warm-Grey (10ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: