opc_loader

Menu

Trommelsteen Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (10ml)

Artikelnr: 2800.S13

Gedenksteen Trommelsteen Jaspis Rood

Houd de herinnering aan uw dierbare levend met deze Edel gedenksteen; de perfecte manier om een dierbare dichtbij te kunnen houden. De Trommelsteen van Jaspis Rood is een kleine urn met een symbolische inhoud van ca. 10ml. De mini urn is is enkel leverbaar in Jaspis Rood bij Gedenkartikelen Zeeland.

45,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
45x65mm
Materiaal
Jaspis Rood
Inhoud
10ml

Edel gedenksteen Trommelsteen Jaspis Rood

Een geweldig mooie kwaliteit natuurlijke edelsteen met een prachtige tekening, volledig met de hand in de vorm van een trommelsteen geslepen en tot hoogglans gepolijst. De Jaspis Rood mini urn is voorzien van een rvs stalen buisje aan de onderzijde. Een herinnering, zoals een plukje haar of een kleine hoeveelheid crematie-as, kan in deze opening bewaard worden. De edel-gedenk-steen wordt afgesloten met een speciaal schroefje en vervolgens verzegeld met lijm of lak.

Het vullen is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Kleine urntjes zoals deze Trommelsteen Jaspis Rood mini urn worden vaak gebruikt om de crematie-as te verdelen onder de familie leden of als cadeau te doen om zo uw dierbare te herdenken. De levering van dit bijzondere gedenkteken is inclusief een klein katoenen zakje en een inbussleuteltje voor het openen en sluiten van de vulopening.

Ons laatste exemplaar in Jaspis Rood is leverbaar vanaf 45 Euro.
 

D E T A I L S
materiaal Jaspis Rood
inhoud 10ml

Trommelsteen Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (10ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Trommelsteen Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (10ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: