opc_loader

Menu

Engel Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml)

Artikelnr: 2801.S13

Engel edel gedenksteen Jaspis Rood

Houd de herinnering aan uw dierbare levend met deze Edel gedenksteen; de perfecte manier om een dierbare dichtbij te kunnen houden. De Engel in Jaspis Rood is een kleine urn met een symbolische inhoud van ca. 5ml. De mini urn is enkel leverbaar in Jaspis Rood bij Gedenkartikelen.

60,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
Jaspis rood
Inhoud
5ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
75x60mm

Engel gedenksteen in Jaspis Rood.

Een geweldig mooie kwaliteit natuurlijke edelsteen met een prachtige tekening, volledig met de hand in de vorm van een Engel geslepen en tot hoogglans gepolijst. De Engel mini urn is voorzien van een rvs stalen buisje aan de onderzijde. Een herinnering, zoals een plukje haar of een kleine hoeveelheid crematie-as, kan in deze opening bewaard worden. De edel-gedenk-steen wordt afgesloten met een speciaal schroefje en vervolgens verzegeld met lijm of lak.

Het vullen is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Kleine urntjes zoals deze Engel worden vaak gebruikt om de crematie-as te verdelen onder de familie leden of als cadeau te doen om zo uw dierbare te herdenken. De levering is inclusief een klein katoenen zakje en een inbussleuteltje voor het openen en sluiten van de vulopening.

Ons laatste exemplaar voor 60 Euro bij Gedenkartikelen Zeeland.

op=op aanbieding

D E T A I L S
materiaal Jaspis rood
inhoud 5ml

Engel Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Engel Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Engel Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml)