opc_loader

Menu

FotoGlas hart 15x17cm: Woorden schieten te kort

Artikelnr: A210f

Gedenksteen met hart van glas 15x17cm

Een mooie tekst in fotoglas vereeuwigd, het glasmonument "Woorden schieten te kort" is geplaatst op een sokkel van natuursteen. Voor dit Hart FotoGlas gedenkmonument zijn verschillende prachtige teksten beschikbaar, maar uw eigen tekst of een mooi gedicht met persoonlijke foto maakt uw gedenkmonument uniek.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotoglas opties

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
15x17cm

Hart FotoGlas 15x17cm + granietsokkel.

Woorden schieten te kort en tranen overheersen

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een achtergrond naar keuze en een tekst. Het glazen Hart fotokader meet 15x17cm en geplaatst op een sokkel van graniet. In dit 15x17cm assortiment gedenksteentjes tonen wij verschillende mooie teksten en achtergronden, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Als achtergrond kunt u kiezen voor een tekening of plaatje uit de getoonde voorbeelden. Ook bij dit monumentje is een eigen foto mogelijk met een meerprijs. Deze foto kunt u ons toezenden per e-mail of uploaden tijdens uw bestelling  U kunt deze ook persoonlijk aan ons overhandigen bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Het gewenste formaat van de foto is jpg, jpeg of gif. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de foto. Neemt u gerust contact op voor een goed advies en een prijsindicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld tijdens uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na ontvangst van tekst en foto. 
 

D E T A I L S
formaat 15x17cm
materiaal glas + natuursteen

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

FotoGlas hart 15x17cm: Woorden schieten te kort heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas hart 15x17cm: Woorden schieten te kort
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas hart 15x17cm: Woorden schieten te kort