opc_loader

Menu

Ring in zilver 2mm met askamer achter Saffier edelsteen

Artikelnr: M024

Ring in zilver met Saffier + zirkonia

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. De crematie-as is hierbij onopvallend aangebracht achter de Saffier van 8x6mm. De ring in zilver is 2mm breed en leverbaar in gangbare ringmaten van 285 Euro. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

285,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + saffier + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 2mm

Zilveren ring + zirkonia en askamer achter de Saffier.

Deze prachtige ring is 2mm breed. Bij deze ring is een kleine hoeveelheid crematie-as geplaatst achter de grote Saffier. De edelsmid verzorgd de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen achter de Saffier edelsteen met formaat 8x6mm.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor met kleine showoom in Zeeland , of u stuurt ons toe een kleine hoeveelheid met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende, neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Saffier en zirkonia
Deze ring heeft 1x een (synthetische) Saffier edelsteen met formaat 8x6mm en 6x Pave gezette zirkonia.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver
breedte 2mm
saffier 1x
zirkonia 6x
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in zilver 2mm met askamer achter Saffier edelsteen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver 2mm met askamer achter Saffier edelsteen
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver 2mm met askamer achter Saffier edelsteen