opc_loader

Menu

Ashanger Hart-in-Hart in zilverkleur

Artikelnr: SY-602S

Ashanger Hart-in-Hart in zilver

De ashanger Hart-in-Hart is ontworpen door edelsmid Ron Leurs. Dit gedenksieraad heeft een kleine askamer alwaar een beetje crematie as wordt geplaatst. Hierdoor is deze ashanger zichtbaar afgewerkt met een tastbare herinnering aan uw dierbare. Het hartje is verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Deze hanger kunt u niet zelf voorzien van as, dat doen wij graag en kosteloos voor u.

SY harskleuren

189,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
10x13mm
Materiaal
Sterling zilver

Hart in Hart met Open askamer in zilver.

Deze Hart ashanger maakt deel uit van de zogenaamde 600 serie ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Dit sieraad kent 2 hartjes. Het kleinste hartje is de askamer. Deze kleine askamer kan voorzien worden met een beetje crematie-as of een kleine beetje haar van uw dierbare.

Hart in een hart hangertje, inclusief collier. Het collier is 42 + 3 cm. Dat betekent dat er een jasseron verlengstukje aan zit van 3 cm zodat u het hangertje kort kunt dragen of op 45 cm.

Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Een kleine hoeveelheid crematie as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze Hart-in-Hart ashanger is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies.

De 600-serie ashangers zijn modieuze colliers met alleszeggende symbolen. Ze zijn verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Levering is inclusief bijpassend verstelbaar collier (42 tot 45cm).
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 10x13mm

kleuren SeeYou gedenksieraden

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger Hart-in-Hart in zilverkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Hart-in-Hart in zilverkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Hart-in-Hart in zilverkleur

Laatst bekeken items