opc_loader

Menu

Ashanger Hart-in-Hart Rosé-Plated zilver

Artikelnr: SY-602SR

Ashanger Hart-in-Hart: Rosé-Plated

De ashanger Hart-in-Hart is ontworpen door edelsmid Ron Leurs. Dit gedenksieraad heeft een kleine askamer alwaar een beetje crematie as wordt geplaatst. Hierdoor is deze ashanger zichtbaar afgewerkt met een tastbare herinnering aan uw dierbare. Het hartje is verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Deze hanger kunt u niet zelf voorzien van as, dat doen wij graag en kosteloos voor u.

SY harskleuren

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
10x13mm
Materiaal
Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Hart in Hart met Open askamer Rose-Plated.

Rosé vergulde hart in hart hanger inclusief collier. U kunt het colliertje dragen op 42 cm tot 45 cm. Door het 3 cm lange jasseron verlengstukje kunt u het sieraad op het gewenste lengte dragen

Deze Hart ashanger maakt deel uit van de zogenaamde 600 serie ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Dit sieraad kent 2 hartjes. Het kleinste hartje is de askamer. Deze kleine askamer kan voorzien worden met een beetje crematie-as of een kleine beetje haar van uw dierbare.

Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV-lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze Hart-in-Hart ashanger is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland. Neemt u gerust contact voor advies.

De 600-serie ashangers zijn modieuze colliers met alleszeggende symbolen. Ze zijn verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Levering is inclusief bijpassend verstelbaar collier (42 tot 45cm).

Let op; een vergulding is een 2 micron dikke laag die aangebracht is op het zilveren hangertje. Deze laag zal door het dagelijks dragen na verloop van tijd lichter worden. De houdbaarheid van de vergulde laag blijft zo lang mogelijk goed wanneer u er niet mee gaat zwemmen, baden en ‘m niet poetst met een zilverdoek.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 10x13mm

kleuren SeeYou gedenksieraden

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger Hart-in-Hart Rosé-Plated zilver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ashanger Hart-in-Hart Rosé-Plated zilver
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ashanger Hart-in-Hart Rosé-Plated zilver

Laatst bekeken items