opc_loader

Menu

Zegelring in zilver 15x10mm met gesloten askamer

Artikelnr: u088

Zegelring in zilver 10mm met Gesloten askamer

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. Op het bovenvlak kan optioneel een gravure worden aangebracht.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Soort letters

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
Tekst + gravure
Formaat
15x10mm
Materiaal
925 sterling zilver

Zegelring in zilver 10mm met Gesloten askamer.

Deze zilveren ring heeft een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de zilveren ring. Deze Zegelring biedt aan de bovenzijde de mogelijkheid voor een extra gravure, bijvoorbeeld een letterdiagram, een vingerafdruk of een sterrenbeeld. Deze afbeelding kunt u bijsluiten bij de bestelling, prijzen voor deze extra gravure op aanvraag.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor met kleine showoom in Zeeland , of u stuurt ons toe een kleine hoeveelheid met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende, neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 925 zilver + zirkonia
formaat breedte = 10mm
dikte ring boven 3mm
dikte ring onder 1.5mm
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Zegelring in zilver 15x10mm met gesloten askamer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zegelring in zilver 15x10mm met gesloten askamer
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zegelring in zilver 15x10mm met gesloten askamer