opc_loader

Menu

Keramiek urn Hartepijn met vlinder (1000ml)

Artikelnr: UGK065A

Design urn van keramiek met goudkleurig vlindertje door beeldend kunstenaar Geert Kunen. De Hartepijn is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Hartepijn" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud ongeveer 1000ml). Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

399,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Formaat
H=16cm
Materiaal
keramiek
Inhoud
1000ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
beperkt

Geert Kunen Hart urn: Op handen gedragen.

Deze keramiek urn met vlinder in goudkleur is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de "Hartepijn" is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de "Hartepijn" is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenkartikelen Zeeland zijn wij u hiermee graag van dienst.

  • Deze Art urn van Geert Kunen is ook leverbaar met waxinehoude

geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=16cm
inscriptie ja, beperkt
inhoud 1000ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Keramiek urn Hartepijn met vlinder (1000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn Hartepijn met vlinder (1000ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: