opc_loader

Menu

Ring in zilver 2mm met open askamer achter smaragd

Artikelnr: D110

Ring in zilver met Open askamer achter smaragd

Zilveren ring 2mm breed met een open askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit deels zichtbaar maar wel onopvallend aangebracht in het gedenksieraad achter de smaragd van 8x4mm 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + smaragd
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
dik 2mm

Zilveren ring met Open askamer achter de smaragd.

Deze zilveren ring is breed 2mm en heeft een open askamer achter de smaragd edelsteen. Smaragd staat symbool voor de liefde, de askamer is heel passend verborgen achter deze edelsteen. Bij een open askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer met chaton en edelsteen wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is deels verborgen achter de smaragd steen met formaat 8x4mm.

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Smaragd
Deze ring heeft een synthetische smaragd geplaatst in een speciaal zetkastje tussen de beide ringhelften. Smaragd staat voor onvoorwaardelijke liefde en mededogen en is ook bekend als "de steen van succesvolle liefde".

Optioneel:
Deze ring is ook leverbaar met een Gesloten askamer, de inhoud van de askamer achter de edelsteen is niet zichtbaar.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal zilver + smaragd
smaragd 8x4mm
dikte 2mm
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in zilver 2mm met open askamer achter smaragd heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver 2mm met open askamer achter smaragd
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver 2mm met open askamer achter smaragd