opc_loader

Menu

Ring in zilver 2.5mm met gesloten askamer en zirkonia

Artikelnr: M141

Ring in zilver 2.5mm breed met Gesloten askamer + zirkonia

Zilveren ring met een gesloten askamer. Bij deze ring wordt de askamer gevuld door de edelsmid en verzegeld. Na het plaatsen van de crematie-as is dit niet meer zichtbaar en onopvallend aangebracht in het gedenksieraad. De ring is buisvorming en heeft een dikte van 2.5mm.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Ringmaten in mm

Tekstgravure

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
925 sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
zeer beperkt
Formaat
2.5mm dik

Zilveren ring 2.5mm breed met Gesloten askamer + zirkonia.

Deze zilveren ring is 2.5mm breed en kent een gesloten askamer. Bij een gesloten askamer verzorgd de edelsmid de plaatsing van crematie-as in het gedenksieraad waarna de askamer wordt verzegeld. De ring is niet herkenbaar als assieraad, de askamer met inhoud is verborgen in de zilveren ring. De zirkonia van 2mm is gezet in een chaton (zetkastje).

Voor de vervaardiging van dit mooie gedenksieraad is een kleine hoeveelheid crematie-as benodigd. U kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in Zeeland, of u stuurt een kleine hoeveelheid op met PostNL (bij voorkeur aangetekend). Een theelepeltje is voldoende. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice voor informatie.

Zirkonia
Deze ring heeft een zirkonia van 2mm, op aanvraag zijn ook andere edelstenen mogelijk zoals diamant, saffier en robijn.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
Een extra gravering op het oppervlak kent vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een lettergravure of een sterrenbeeld. Voor deze wensen zijn wij u graag van dienst.
 

  • Deze ring is ook leverbaar in 14k geelgoud, prijs op aanvraag
     
D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
breedte ring 2.5mm
zirkonia 1x
ringmaten 16 t/m 21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ring in zilver 2.5mm met gesloten askamer en zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ring in zilver 2.5mm met gesloten askamer en zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Ring in zilver 2.5mm met gesloten askamer en zirkonia