opc_loader

Menu

Ashanger Kolibrie in zilver met vergulde gouden ring

Artikelnr: 39bp

Ashanger Kolibrie, deze zilveren ashanger de kolibrie, staat symbool voor energie, oneindigheid en continuiteit. Hierbij is de vogel schitterend uitgevoerd in 925 sterling zilver. De hanger is rondom in de buitenste ring tevens afgewerkt in 18k verguld goud.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afvulsetje sieraden

Graveertekst

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
21x21mm

Zilveren ashanger Kolibrie met 18k goud venster.

Onze zilveren ashanger Kolibrie is een prachtige en zeer veel gekozen dierbare herinnering. Dit designers ashangertje is gemaakt van 925 sterling zilver. Het is 21x21 mm groot en weegt 5,70 gram. Het is een uiterst verfijnde en prachtige rondvormige ashanger. Hierbij is de vogel schitterend uitgevoerd in 925 sterling zilver. De hanger is rondom in de buitenste ring afgewerkt in 18K verguld goud. De askamer bevindt zich aan de achterkant van de ashanger, een plekje voor uw meest waardevolle herinneringen.

De ashanger zilver, is voorzien van productie- serienummer van onze leverancier. Tevens zijn al onze zilveren assieraden voorzien van een goedkeurings stempel van onze leverancier. Tevens worden onze zilveren assieraden nauwkeurig onderworpen aan controles door onze edelsmid, dit om u de optimale kwaliteit te waarborgen. 

Gravering:
De achterzijde is geschikt voor een kleine gravering (een naam met datum), graag rekening houden met extra levertijd (10 dagen) door de werkzaamheden van de graveerder.

Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland doen wij dat graag en kosteloos voor u.
 

D E T A I L S
materiaal zilver + goud
formaat 21x21mm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger Kolibrie in zilver met vergulde gouden ring heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Kolibrie in zilver met vergulde gouden ring

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: