opc_loader

Menu

Design armband in zilver met een dichte askamer en zirkonia

Artikelnr: AD-d105

Design armband met een dichte askamer en een zirkonia

Deze armband is vervaardig van Sterling zilver en heeft een dichte askamer. De armband is 4.5mm breed , de crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht, dit is niet zichtbaar bij het dragen van de armband.

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
armband is 4.5mm

Design armband met dichte askamer en een zirkonia.

Deze stijve armband is gemaakt van Sterling zilver, een askamer is onzichtbaar aangebracht en afgesloten in een askamertje. U kunt deze armband niet zelf vullen, onze edelsmid doet dat ook graag voor u en verzegeld daarna de askamer.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltje is voldoende. Wij adviseren een aangetekende postzending, zo weet u zeker dat deze waardevolle inhoud correct wordt aangeboden bij Gedenkartikelen. Langskomen op ons kantoor in Zeeland is natuurlijk ook mogelijk, maakt u hiervoor graag tijdig een afspraak.

Zirkonia
Deze armband heeft 1x zirkonia , een kleine diamant is ook mogelijk. Voor aanvullende (prijs)informatie zijn wij u graag van dienst.

Polsmaat
Deze stijve armband is enkel leverbaar in maat 60, doorgaans worden deze armbanden ruim om de pols gedragen. Neemt u gerust contact op met onze Klantenservice voor een goed advies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
armband 4.5mm dik
zirkonia 1x

contactinformatie Gedenkartikelen

Design armband in zilver met een dichte askamer en zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Design armband in zilver met een dichte askamer en zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Design armband in zilver met een dichte askamer en zirkonia