opc_loader

Menu

Fotokeramiek Perkamentrol 14x23cm met + foto en tekst

Artikelnr: FKP-14x23

Fotokeramiek Perkament, dit keramiek heeft de vorm van een perkamentrol met een formaat van 14x23cm. Uw dierbare foto en een persoonlijke tekst kunt u opgeven welke worden verwerkt in een ontwerp. Het perkament is geschikt voor plaatsing buitenshuis bijvoorbeeld op een gedenksteen of grafmonument.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Perkament Lettertypes

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
14x23cm

Fotokeramiek Perkament met rood bloemenboeket 14x23cm.

Een persoonlijk gedenkteken van keramiek met fotoportret en uw eigen tekst. Dit perkament met bloemenboeket is handgeschilderd, een uniek fotokeramiek met formaat is 14x23cm. Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV-bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. U kunt kiezen uit verschillende modellen.

De foto kunt u ons digitaal toezenden , opsturen met PostNL (aangetekend) of u komt langs voor afgifte op ons kantoor in Zeeland. Uw foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd. Eventuele (schoonheids) correcties zijn mogelijk, bijvoorbeeld het vrijstaand maken van de persoon, dat wil zeggen dat de achtergrond op de foto wordt verwijdert of deze wordt vervangen voor een neutrale achtergrond.

Het fotokeramiek is gemaakt voor bevestiging aan een staande wand of gedenksteen. Het heeft een vlakke achterzijde en geschikt voor een lijmverbinding. 

Werkwijze:
Voor het verwerken van uw bestelling ontvangen wij graag een foto en tekst. Deze kunt u beide up-loaden bij het plaatsen van uw bestelling samen met uw persoonlijke gegevens. Na ontvangst verzorgen wij voor u een ontwerp. Bij akkoord van het ontwerp/drukproef wordt het fotokeramiek door de keramiste vervaardigd. De levertijd is hierbij ongeveer 15 werkdagen (= 3 weken).
 

D E T A I L S
formaat 14x23cm
materiaal keramiek

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 288387


Lettertypes voor perkamentrol

lettertypes perkamentrol

Fotokeramiek Perkamentrol 14x23cm met + foto en tekst heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fotokeramiek Perkamentrol 14x23cm met + foto en tekst

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: