opc_loader

Menu

Grafmonument portretfoto op keramiek: Vierkant

Artikelnr: FK-Vierkant

Grafmonument keramiek portretfoto: Vierkant

Een foto van uw dierbare vereeuwigd op duurzaam keramiek. Dit foto keramiek is UV-bestendig en kleurvast, daardoor is dit fotokeramiek geschikt voor plaatsing buitenshuis, op een grafmonument of columbarium. Het gedenkteken Vierkant is leverbaar in verschillende formaten en afwerkingen zoals een vergulde goud-of zilverkleurige rand.

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotokeramiek achtergrond

fotokeramiek afwerking

Fotokeramiek Vierkant

90,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
naar keuze

Fotoportret Vierkant op duurzaam keramiek.

Een mooi fotoportret van hoogwaardig keramiek vervaardigd met een afbeelding van uw dierbare vereeuwigd. Dit porselein blijft vele jaren mooi en is UV-bestendig. Een foto op een gedenkteken geeft een tastbare en toegevoegde waarde en zorgt voor een persoonlijk grafmonument. De foto kunt u digitaal aanleveren, opsturen met PostNL (aangetekend) of u komt langs in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland. Uw foto wordt ongeschonden aan u geretourneerd. Indien gewenst kunnen wij kleine aanpassingen of schoonheidscorrecties toepassen.

Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV bestendig, met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument of bij het columbarium. U kunt kiezen uit verschillende formaten en naar voorkeur een afwerking met een zilveren of gouden rand.

Achtergrond van persoon op de foto  
Het is goed mogelijk de foto van uw dierbare te bewerken naar uw persoonlijke wens, denkt u hierbij aan het wegwerken van de aanwezige achtergrond voor een vrijstaande projectie. Ook kan de achtergrond worden vervangen voor Neutraal (zoals in het paspoort), een wolkenlucht of een strandfoto. 

Retoucheren van de foto 
Het samenvoegen van twee personen van verschillende foto's is mogelijk. Zo ook het aanpassen van de achtergrond, het wijzigen van kledij of het verwijderen van lichtflitsen en stempels op de foto. Neemt u contact op met Gedenkartikelen Zeeland voor uw persoonlijke wensen of afwijkende formaten dan geboden.

afwerking fotokeramiek Vierkant

klantenservice Gedenkartikelen Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Grafmonument portretfoto op keramiek: Vierkant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Grafmonument portretfoto op keramiek: Vierkant

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: