opc_loader

Menu

Fotolijst met zwart kader + As vlinder urntje in zilverkleur

Artikelnr: 59013

Fotolijst met Vlinder mini urn

Fotokader voor portretfoto met een klein Vlinder urntje. Dit kleine zilverkleurige vlindertje van edelstaal is geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In het fotokader met een zwarte omlijsting past een foto met formaat 13x18cm.

Afvulset fotokader

Positie fotokader

70,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
13x18cm (foto)
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch

Fotolijst met Zwart kader + Vlinder urn in zilverkleur.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. Deze askamer is een zilverkleurig vlindertje van edelstaal, deze Vlinder is bevestigd aan de onderzijde van het fotokader is geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In dit fotokader is plaats voor een foto met een formaat van 13x18cm.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het asbuisje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
formaat foto 13x18cm

contactinformatie

Fotolijst met zwart kader + As vlinder urntje in zilverkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotolijst met zwart kader + As vlinder urntje in zilverkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotolijst met zwart kader + As vlinder urntje in zilverkleur