opc_loader

Menu

Fotolijst met Zwart kader + Hart mini urn in zilverkleur

Artikelnr: S45FE2/A13

Fotolijst met Zwart kader 13x18 met Hart mini urn in zilverkleur

Fotokader voor portretfoto met een zilverkleurig hartje van rvs staal voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het formaat van het kader voor de foto meet 13x18cm en is met een glas plaat afgeschermd.

Afvulset fotokader

Fotokader optie

55,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
13x18cm
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Fotolijst met zwart kader met Hart mini urn.

Dit fotokader is gemaakt van zwart hout en voorzien van een kleine askamer. Deze askamer is een zilverkleurig hartje en bevestigd aan de onderzijde van het fotokader, dit hartje is geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In dit fotokader is plaats voor een foto met een formaat van 13x18cm. Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.

Hart mini urn of asbuisje
Dit fotokader is voorzien van een Hart mini urn, optioneel is ook een asbuisje mogelijk, dit kleine asbuisje is 40mm lang.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het kleine hart urntje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
fotoformaat 13x18cm

Fotolijst met Zwart kader + Hart mini urn in zilverkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Fotolijst met Zwart kader + Hart mini urn in zilverkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Fotolijst met Zwart kader + Hart mini urn in zilverkleur