opc_loader

Menu

Fotolijst in naturelle Eikenkleur vierkant kader 13x13cm + rvs asbuisje

Artikelnr: S49BH1/A13

Fotolijst in Naturelle Eikkleur met asbuisje / mini urn

Fotokader voor portretfoto met een zilverkleurig asbuisje van rvs staal voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het fotoformaat van dit vierkante kader meet 13x13cm en is met een glas plaat afgeschermd.

Afvulset fotokader

55,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
13x13cm (foto)
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Fotokader met echte fineer in naturelle eikkleur + asbuisje.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. De askamer is een zilverkleurig asbuisje van edelstaal en bevestigd aan de onderzijde van het fotokader, dit asbuisje is geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. In dit fotokader is plaats voor een foto met een formaat van 13x13cm. Het kader meet rondom aan de buitenzijde 165x165mm.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het asbuisje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
formaat foto 13x13cm
formaat kader 165x165mm

Fotolijst in naturelle Eikenkleur vierkant kader 13x13cm + rvs asbuisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fotolijst in naturelle Eikenkleur vierkant kader 13x13cm + rvs asbuisje

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: