opc_loader

Menu

Ashanger Vlinder met askamer en zirkonia: Yellow-Plated

Artikelnr: SY-606SG

Ashanger Vlinder met zirkonia: Yellow-Plated

De Vlinder ashanger met 6x zirkonia is ontworpen door edelsmid Ron Leurs. Dit gedenksieraad heeft een zichtbare open askamer voor een beetje crematie-as. Deze askamer is gevuld met een beetje crematie-as gemengd met een speciale epoxy-hars voor een glanzende afwerking. De Vlinder van SeeYou Gedenksieraden is leverbaar in zilver, geel of rose verguld. Deze ashanger kunt u niet zelf vullen, dat doen wij graag en kosteloos voor u.

SY harskleuren

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
Sterling zilver + zirkonia
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
14x11mm

Ashanger Vlinder met open askamer Yellow-Plated.

Vlinder hanger inclusief collier. Het collier is 42 tot 45cm lang, door het jasseron verlengkettinkje kunt u het sieraad op de gewenste lengte dragen.

Deze ashanger met 6x zirkonia maakt deel uit van de 600 serie ontworpen door edelsmid Rob Leurs. Bij dit gedenksieraad wordt het linker vleugeltje van de vlinder gevuld met een beetje crematie-as. 

Deze crematie-as wordt door ons vermengd met een speciale epoxy hars welke wordt uitgehard met een UV-lamp. Hierdoor ontstaat een prachtige, glanzende en doorzichtige afwerking. Een kleine hoeveelheid crematie-as (een theelepeltje) voor de vervaardiging van deze Vlinder ashanger is voldoende. U kunt dit opsturen met PostNL (aangetekende postzending) of, zoals u wenst, langsbrengen bij ons op kantoor in Zeeland.
Neemt u gerust contact voor advies.

De 600-serie ashangers zijn modieuze colliers met alleszeggende symbolen. Ze zijn verkrijgbaar in zilver, geel of rose verguld. Levering is inclusief bijpassend verstelbaar collier (40 tot 45cm).
 

D E T A I L S
materiaal zilver + zirkonia
formaat 14x11mm

kleuren SeeYou gedenksieraden

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Ashanger Vlinder met askamer en zirkonia: Yellow-Plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Vlinder met askamer en zirkonia: Yellow-Plated

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: