opc_loader

Menu

Fotolijst Quinn 12x18cm met 2 asbuisjes: Transparant

Artikelnr: 6081

Fotolijst 12x18cm met 2x asbuis / mini urn

Een Plexiglas fotokader geplaatst op een aluminum voetje met 2 asbuisjes van glas. Het voetje is verplaatsbaar zodat u kunt kiezen voor een horizontale of verticale presentatie. Fotolijst Quinn meet 12x18cm en is transparant uitgevoerd. 

130,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
12x18cm
Materiaal
plexiglas + aluminum
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Fotokader Quinn 12x18cm met 2x een asbuisje: Transparant.

De Quinn is een modern fotokader van plexiglas, gecombineerd met asbuisjes van glas. Het fotokader is geschikt voor een horizontale of verticale plaatsing, het aluminium steuntje kunt u naar keuze bevestigen aan de korte of lange zijde van het fotokader. De fotolijst Quinn heeft op elke hoek een inbusschroef voor een eenvoudige en degelijke montage, een inbussleutel wordt natuurlijk bijgeleverd.

Dit fotokader beschikt over twee kleine asbuisjes, deze asbuisjes zijn gemaakt van glas en doorzichtig. U kunt deze eenvoudig voorzien van een hoeveelheid crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als tastbaar aandenken aan uw dierbare. Indien gewenst doen wij dat graag voor u bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland.

Het moderne fotokader met mini urn past in elk interieur, bij elke Quinn kunt kiezen voor een transparante achtergrond of een zwarte achtergrond.  
 

D E T A I L S
formaat fotokader 12x18cm
materiaal plexiglas

Fotolijst Quinn 12x18cm met 2 asbuisjes: Transparant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fotolijst Quinn 12x18cm met 2 asbuisjes: Transparant

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: