opc_loader

Menu

FotoGlas urn 50x50x40mm + zilver Hart afsluitdop

Artikelnr: FG-U50H

Urn 50x50x40mm met glasportret en klein reservoir voor een symbolische hoeveelheid crematie-as of haarlok. Deze askamer wordt afgesloten met een hartje van zilver. De portretfoto van uw dierbare wordt 2- of 3-dimensionaal gegraveerd in het kristalglas met een laser. Deze mooie en tastbare herinnering wordt geleverd inclusief geschenkverpakking.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

FotoGlas gravure

Graveertekst

Lichtsokkel

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
50x50x40mm
Materiaal
kristalglas
Inhoud
10ml

FotoGlas urn 50x50x40mm met Hart afsluitdopje in zilver.

Uw persoonlijke herinnering in glas vereeuwigd met ruimte voor een kleine hoeveelheid crematie-as, een haarlok of een stukje kleding. Met een laser wordt een gravure aangebracht van bijvoorbeeld een portretfoto van uw dierbare of een bijzondere locatie. Bij een 2D lasergravure is de afbeelding zichtbaar als een platte foto, bij een 3D projectie vormen vele laagjes een compleet fotoportret. Hierbij ontstaat diepte, breedte en hoogte. Bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland tonen wij u graag met voorbeelden het bijzondere verschil van een 2 en 3-dimensionale projectie. U bent van harte welkom op ons kantoor in Zeeland. Heeft u bijzondere wensen, bijvoorbeeld het samenvoegen van 2 verschillende foto's of portretten, dan is dit mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met de klantenservice van Gedenkartikelen Zeeland.

Digitale foto
Uw eigen dierbare foto kunt u ons toezenden (uploaden) bij het afrekenscherm.

Tips voor fotokwaliteit
Misschien lijkt een foto er goed uit te zien wanneer je deze thuis print of bekijkt op je telefoon, maar het kan zijn dat deze niet geschikt is voor fotokeramiek, fotoglas of een gedenksteen. Het is erg zonde voor de uitstraling van de gedenksteen als een portretfoto straks onscherp, blokkerig of korrelig is afgebeeld! Op onze pagina Fotokwaliteit geven wij u graag tekst en uitleg.

Twijfel je nog?
Stuur gerust de foto naar onze klantenservice, dan kijken we samen met u of de foto geschikt is.

Afsluitdopje in zilver
Het ronde afsluitdopje is gemaakt van Sterling zilver met een Hart gravure.

Optie voor een gegraveerde tekst in het kristalglas.
Een naam en/of datum geeft dit glasreliek een toegevoegde waarde en een persoonlijk gedenkteken, de gewenste tekst kunt u opgeven in het afrekenscherm alwaar u ook de foto kunt uploaden.

Lichtsokkel 60x60mm met energie-zuinige LED verlichting
Voor een optimale presentatie van uw FotoGlas adviseren wij een lichtsokkel waarop het kristalglas geplaatst kan worden. Deze zwarte sokkels zijn voorzien van LED verlichting en verlichten de fotogravure vanaf de onderzijde. De lichtsokkels zijn duurzaam, energie zuinig en eenvoudig aan te sluiten op 220Volt. 
 

D E T A I L S
formaat 50x50x40mm
levertijd ca. 10 werkdagen


FotoGlas urn 50x50x40mm + zilver Hart afsluitdop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas urn 50x50x40mm + zilver Hart afsluitdop
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas urn 50x50x40mm + zilver Hart afsluitdop