opc_loader

Menu

Organische hanger in 14k geelgoud met vingerafdruk + zirkonia

Artikelnr: N030zk

Ronde organische vingerafdruk hanger 14k geelgoud + zirkonia

Deze hanger in geelgoud heeft een vingerafdruk geplaatst op een rond gedraaid vlak. Het gedenksieraad heeft een mooi design met de mogelijkheid voor een (kleine) naamgravure op de achterzijde. De voorzijde krijgt hierbij de gravering van een vingerafdruk of een andere afbeelding naar uw wens. Het collier is optioneel leverbaar bij Gedenkartikelen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Afwerking

Graveertekst

Tekstgravure

759,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Materiaal
14k geelgoud + zirkonia
Graveerbaar
beperkt
Formaat
20mm

Ronde organische hanger met vingerafdruk in 14k geelgoud + zirkonia.

Dit gedenksieraad is gemaakt door een Nederlandse edelsmid in 14k geelgoud. Op de voorzijde van de hanger komt een uitsnede van een vingerafdruk, deze (digitale) afdruk kunt u eenvoudig uploaden tijdens de bestelling. De hanger heeft een gedraaide vorm , het collier loopt bij deze hanger door het sieraad heen aan de bovenzijde.

Vingerafdruk
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling. Er bestaan ook afdrukken in rubber, was of op papier, deze kunt u ons toesturen met PostNL Hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenkartikelen correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen op ons kantoor met kleine showroom in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.
vingerafdrukken

Zirkonia
Deze hanger in geelgoud heeft 1x een zirkonia, een andere edelsteen is ook mogelijk (of geen edelsteen). Neemt u hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.

Bijpassend collier
Een mooi en bijpassend collier in zilver is leverbaar bij Gedenkartikelen Zeeland in verschillende lengtes en dikte, bekijkt u ons assortiment op Armbanden en coliers.

  • Deze organische hanger is ook leverbaar in Sterling zilver.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud + zirkonia
formaat 20mm
collier optioneel

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Organische hanger in 14k geelgoud met vingerafdruk + zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Organische hanger in 14k geelgoud met vingerafdruk + zirkonia
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Organische hanger in 14k geelgoud met vingerafdruk + zirkonia