opc_loader

Menu

Mini urn Traan Zwart met zilverkleur + vingerafdruk (75ml)

Artikelnr: GI-traan-ZZ-VA

Stijlvolle mini urn Traan kleur Zwart met zilverkleur van edelstaal. Een mooi nieuw urntje in ons assortiment van edelstaal 75mm hoog én van zeer hoogwaardige kwaliteit. De duo-color mini urn Traan staat symbool voor de liefde voor uw dierbare. Op dit kleine urntje graveren wij de vingerafdruk en datum van uw dierbare.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Graveertekst

Opbergdoosje

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd op aanvraag
Materiaal
edelstaal
Inhoud
75ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
45x75mm

Traan mini urn Zwart met zilverkleur + vingerafdruk.

Deze stijlvolle Mini Urn is gemaakt van chirurgisch edelstaal. De schittering van deze traan urn is prachtig, daarom zal het ook mooi staan bij het raam, zodat de zon goed weerkaatst. Deze mini-urn traan is namelijk gemaakt van chirurgisch staal en hoogwaardig voorzien van een zilverkleurige laag en heeft een prachtige schittering. Bovendien is edelstaal een erg duurzaam materiaal en velen malen hoogwaardiger dan bijvoorbeeld tin en messing. De traan urn meet 75mm x 45mm en weegt ongeveer 225 gram. 

Vingerafdruk:
Bij een digitale afdruk kunt u dit bestand eenvoudig uploaden bij de bestelling of toesturen met PostNL , hiervoor adviseren wij een aangetekende postzending zodat u zeker weet dat deze dierbare herinnering bij Gedenkartikelen correct wordt aangeboden. U kunt ook langskomen in onze winkel in Zeeland en de afdruk persoonlijk overhandigen !
- Voor een vingerafdruk in inkt: Scant u deze in met minimaal 300dpi
- Foto: een duidelijke en scherpe foto het liefst bij daglicht.

advies voor het maken van een vingerafdruk

Tekst:
Een kleine tekst kan optioneel geplaatst worden onder de vingerafdruk, bijvoorbeeld een naam of een datum. De gewenste tekst kunt u tijdens de bestelling plaatsen in het tekstveld.

Het gedenkteken is ongeveer 75mm hoog, de onderkant heeft een schroefdeksel voor het plaatsen van de asbestemming. Indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. 

Optioneel is een luxe bewaarddoosje leverbaar voor 10 Euro.
 

D E T A I L S
materiaal edelstaal
formaat 75x45mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Mini urn Traan Zwart met zilverkleur + vingerafdruk (75ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Mini urn Traan Zwart met zilverkleur + vingerafdruk (75ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Mini urn Traan Zwart met zilverkleur + vingerafdruk (75ml)