opc_loader

Menu

Mini urn Traan in zilverkleur (75ml)

Artikelnr: GI-traan-Z

Stijlvolle mini urn Traan kleur geheel in zilverkleurig edelstaal. Een mooi nieuw urntje in ons assortiment van edelstaal 75mm hoog én van zeer hoogwaardige kwaliteit. De mini urn Traan staat symbool voor de liefde voor uw dierbare. Een kleine hoeveelheid crematie-as van ca. 75ml past in de askamer van deze mini urn.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Opbergdoosje

65,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
edelstaal
Inhoud
75ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
45x75mm

Traan mini urn geheel in zilverkleur.

Deze stijlvolle Mini Urn is gemaakt van chirurgisch edelstaal. De schittering van deze traan urn is prachtig, daarom zal het ook mooi staan bij het raam, zodat de zon goed weerkaatst. Deze mini-urn traan is namelijk gemaakt van chirurgisch staal en hoogwaardig voorzien van een zilverkleurige laag en heeft een prachtige schittering. Bovendien is edelstaal een erg duurzaam materiaal en velen malen hoogwaardiger dan bijvoorbeeld tin en messing. De traan urn meet 75mm x 45mm en weegt ca. 225 gram. 

Graveren van naam en/of datum:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door zeer vakkundige mensen. 

Het gedenkteken is ongeveer 75mm hoog, de onderkant heeft een schroefdeksel voor het plaatsen van een kleine hoeveelheid crematie-as of een ander tastbaar aandenken zoals een stukje kleding of haar. Bij Gedenkartikelen zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland. 

Optioneel is een luxe bewaarddoosje leverbaar voor 10 Euro.
 

D E T A I L S
materiaal edelstaal
formaat 75x45mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Mini urn Traan in zilverkleur (75ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mini urn Traan in zilverkleur (75ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items