opc_loader

Menu

Urn met waxine van kristalglas: Gold-Green (45ml)

Artikelnr: U28GG

Tealight met waxinehouder en kleine askamer in kristalglas. Deze kleine urn kent verschillende kleurencombinaties. Aan de onderzijde is een kleine vulopening, de urn kunt u eenvoudig zelf vullen, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom. De Tealight is ca. 7cm hoog en heeft een volume inhoud van ca. 45ml.

RVS staander

86,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Formaat
H=7cm / Ø=9cm
Materiaal
kristalglas
Inhoud
45ml

T-light urnen met kleine askamer: Goudkleur met groentinten.

Onze kleine thealight valt onder de kleine as-gedenkornamenten. De Tealight as-gedenkornament is van kristalglas vervaardigd en leverbaar in verschillende kleuren. In de gekleurde voet van het as-gedenkornament bevindt zich een reservoir voor plaatsing van een symbolische hoeveelheid crematie-as. De as wordt rondom omgeven door een gekleurde askamer en daardoor minder opvallend zichtbaar. Aan de bovenzijde van dit gedenkobject past een ronde waxine voor een Eeuwige vlam.

Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De Tealight is meer dan een as-gedenkornament, het is een klein kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

RVS staander voor Tealight urn
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

In het echt zijn deze urn glasrelieken veel mooier dan wij u op een foto kunnen tonen. 
 

D E T A I L S
formaat Ø=9cm
hoogte H=7cm

contactinformatie

Urn met waxine van kristalglas: Gold-Green (45ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn met waxine van kristalglas: Gold-Green (45ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn met waxine van kristalglas: Gold-Green (45ml)