opc_loader

Menu

T-light Urn met waxine: black/white/opaque (90ml)

Artikelnr: LA12TBWO

T-light mini urn in Zwart/Wit/Opaak

Urn met waxinehouder in kristalglas met kleine askamer in zwart met wit. Aan de onderzijde is een kleine vulopening, de kleine urn kunt u eenvoudig zelf vullen, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom. De Tealight mini urn is ca. 12cm in het rond , de inhoud is ca. 90ml.

RVS staander

180,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
90ml
Formaat
H=12cm

Tealight urn van glas met askamer: Zwart/Wit/Opaak.

Onze kleine thealight valt onder de kleine as-gedenkornamenten. Dit gedenkornament is van kristalglas vervaardigd en leverbaar in verschillende kleuren. In de voet van het as-gedenkornament bevindt zich een reservoir voor plaatsing van een symbolische hoeveelheid crematie-as. De crematie-as wordt rondom omgeven door een zwart met wit gekleurde askamer en daardoor minder opvallend zichtbaar (semi-transparant). Aan de bovenzijde van dit gedenkobject past een ronde waxine voor een Eeuwige vlam. Het as-reservoir wordt afgesloten met een zelf-hechtende sluitplaat. De Tealight is meer dan een as-gedenkornament, het is een klein kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.

RVS staander voor Tealight met askamer
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

In het echt zijn deze urn glasrelieken veel mooier dan wij u op een foto kunnen tonen. 
 

D E T A I L S
inhoud ca. 90ml
hoogte H=12cm

contactinformatie

T-light Urn met waxine: black/white/opaque (90ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
T-light Urn met waxine: black/white/opaque (90ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor T-light Urn met waxine: black/white/opaque (90ml)