opc_loader

Menu

Zee-urn envelop Journey Navy Blue (1000 / 3600ml)

Artikelnr: Journey Navy Blue

De envelop urn Navy Blue met varenblad is voor 100% vervaardigd van papier en 100% biologisch afbreekbaar. De natuurvriendelijke envelop is leverbaar in twee formaten bij Gedenkartikelen Zeeland en geschikt voor een bijzetting op het water. De crematie-as wordt geplaatst in een water oplosbare zak welke daarna in de Journey wordt geschoven.

Formaat Journey

49,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
papier
Formaat
naar keuze

Zee-urn Journey Navy Blue.

Een populaire en bewuste keuze voor een water begrafenis, de biologisch afbreekbare Journey urn is bedoeld om af te drijven en te zinken op zee en gmaakt van handgemaakt papier. De Journey urn zal kort drijven, sierlijk zinken naar de bodem en afbreken op natuurlijke wijze. Deze biologisch afbreekbare urn is ontworpen om afbreekbaar te zijn in water.

De zee-urn Journey in de kleur blauw is handgemaakt van duurzaam geproduceerd en biologisch afbreekbaar materiaal, het buitenoppervlak van de urn is vervaardigd van handgeschept papier met varenblad decoratie. Wanneer de urn in het water wordt geplaatst zal hij korte tijd blijven drijven, afhankelijk van het gewicht en de weersomstandigheden, alvorens sierlijk naar de bodem te zinken, waar de urn op natuurlijke wijze afbreekt. De zee-urn Journey is er ook in miniformaat voor een kleine hoeveelheid as.
 

D E T A I L S
small 21x17cm 1000ml
large 35x30cm 3600ml

contactinformatie

Zee-urn envelop Journey Navy Blue (1000 / 3600ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zee-urn envelop Journey Navy Blue (1000 / 3600ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zee-urn envelop Journey Navy Blue (1000 / 3600ml)