opc_loader

Menu

Urn (natuurvriendelijk) met airbrush Hemelblauw met Zeemeeuw (4500ml)

Artikelnr: 21150

Eco urn met airbrush print Zeemeeuw. Deze handgemaakte urn is vervaardigd van natuurlijke materialen welke na verloop van tijd geheel opgenomen worden in de aarde. Deze vervaltijd is mede afhankelijk van de lokale grond alwaar de urn geplaatst wordt. De urn wordt afgesloten met een klikdeksel aan de bovenzijde. 

145,00 127,00
U bespaart: 12%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Formaat
H=27cm / Ø=19cm
Materiaal
natuurstoffen
Inhoud
4500ml

Bio- en eco urn met airbrush print: Zeemeeuw boven de kust.

Een urn vervaardigd van natuurvriendelijke materialen. Na het plaatsen in de aarde wordt de urn en de inhoud opgenomen door de natuur. Een biologische urn of een Eco urn is een bewuste keuze. Door het gebruik van natuurlijke materialen wordt het milieu niet belast. Na verloop van tijd en door toedoen van regenwater valt de urn langzaam uiteen en komt de crematie-as vrij. Een mooie en een bewuste keuze voor een bescheiden prijs. De urn kunt u ook plaatsen in huis, bij plaatsing binnenshuis vindt geen afbraak plaats van de urn.

De vervaltijd wordt bepaald door de samenstelling van de lokale grond-omgeving. Met zware en minder waterdoorlatende gronden (b.v. leem) is een langere afbreekbaarheid van toepassing. Deze biologische urnen hebben een vervaltijd van 5 tot ca. 15 jaar. De afbraak vindt plaats door middel van micro-organismen-cultuur met toevoeging van een natuurlijke stof Arboform-LV. 
Indien gewenst is Gedenkartikelen Zeeland u graag van dienst met het plaatsen van de crematie-as in deze urn.
 

D E T A I L S
inhoud 4500ml
formaat Ø=19cm
hoogte H=27cm

contactinformatie Gedenkartikelen

Urn (natuurvriendelijk) met airbrush Hemelblauw met Zeemeeuw (4500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn (natuurvriendelijk) met airbrush Hemelblauw met Zeemeeuw (4500ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn (natuurvriendelijk) met airbrush Hemelblauw met Zeemeeuw (4500ml)