opc_loader

Menu

Raya urn met Vierkant met verzonken waxinehouder

Artikelnr: BW2566

De Raya "vierkant" is een metalen urn in zilverkleur met waxinehouder van glas. Dit glas is verzonken in de houder en transparant van kleur, het metaal heeft rondom een mooie glansband. Deze metalen urnen zijn ontworpen door beeldend kunstenaar Suzanne Bohncke. De Raya is leverbaar in Rond & Vierkant bij Gedenkartikelen Zeeland. Onder de waxinehouder is een askamer voor een beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding  als tastbaar aandenken aan de persoon.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst op urn

109,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
metaal + glas
Inhoud
25ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=100mm / 60x60mm

Urn met waxine 100x60x60mm: Raya (vierkant).

Deze waxinelichthouder Raya is vierkant gevormd, de afwerking is satijn, gecombineerd met hoogglans, als accent is toegevoegd een glanzende band. Voor de crematie-as is een klein fluwelen zakje bijgeleverd, dit zakje kunt u plaatsen in de houder. Bij deze Raya is de waxinelichthouder van glas verzonken. Onze metalen urnen zijn ontworpen door Suzanne Bohncke en worden elk met de hand gemaakt. De metalen houder in zilverkleur is 100mm hoog. De binnenzijde is hol en geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Bij gebruik in huis is deze kaarshouder onherkenbaar als urn. 

Een persoonlijk inscriptie is mooie aanvulling bij elk gedenkteken, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal plaatsen van gravering (voor- en achterzijde) en hoeveelheid tekst. De gravering moet perfect zijn en wordt uitsluitend verricht door een gespecialiseerd bedrijf met een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

lettertypes

D E T A I L S
formaat 60x60mm
hoogte H=100mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Raya urn met Vierkant met verzonken waxinehouder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Raya urn met Vierkant met verzonken waxinehouder
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Raya urn met Vierkant met verzonken waxinehouder