opc_loader

Menu

Raya urn met Ronde verzonken waxinehouder

Artikelnr: BW2565

De Raya is een ronde metalen urn in zilverkleur met waxinehouder van glas in een transparante kleur en een glansband. Deze metalen urnen zijn ontworpen door beeldend kunstenaar Suzanne Bohncke. De Raya is leverbaar in Rond & Vierkant bij Gedenkartikelen Zeeland. Onder de waxinehouder is een askamer voor een beetje crematie-as of een ander tastbaar aandenken aan uw dierbare.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst op urn

72,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
metaal + glas
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=90mm /Ø =60mm

Urn met waxine Ø=60mm: Raya (rond).

Deze waxinelichthouder Raya is rond gevormd, de afwerking is satijn, gecombineerd met hoogglans, als accent is toegevoegd een glanzende band. Voor de crematie-as is een klein fluwelen zakje bijgeleverd, dit zakje kunt u plaatsen in de houder. Bij deze Raya is de waxinelichthouder van glas verzonken. Onze metalen urnen zijn ontworpen door Suzanne Bohncke en worden elk met de hand gemaakt. De metalen houder in zilverkleur is 90mm hoog. De binnenzijde is hol en geschikt voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Bij gebruik in huis is deze kaarshouder onherkenbaar als urn.

Een persoonlijk inscriptie is mooie aanvulling bij elk gedenkteken, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal plaatsen van gravering (voor- en achterzijde) en hoeveelheid tekst. De gravering moet perfect zijn en wordt uitsluitend verricht door een gespecialiseerd bedrijf met een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

lettertypes

D E T A I L S
formaat Ø=60mm
hoogte H=90mm

contactinformatie Gedenkartikelen

Raya urn met Ronde verzonken waxinehouder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Raya urn met Ronde verzonken waxinehouder
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Raya urn met Ronde verzonken waxinehouder