opc_loader

Menu

Vogel urn van kristalglas: blauw met wit (30ml) UITLOPEND ASSORTIMENT

Artikelnr: U29-blauw/wit

Vogel as-gedenkornament in blauw/wit

Deze kleine blauw met witte vogel is een liefelijk as-gedenkornament ter herinnering aan uw dierbare. In het voetje bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Deze blauwe vogel is uitlopend assortiment.

79,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
kristalglas
Inhoud
30ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=8cm

Vogel mini urn met askamer voor crematie-as.

Kleur: blauw met wit
De Bird is een lieflijk klein as-gedenkornament en verkrijgbaar in prachtige verschillende kleurschakeringen. In de kern van het vogeltje bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. D.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Het vogeltje is niet transparant waardoor het crematie-as niet zichtbaar is, uitgezonderd het roodborstje, dit vogeltje is semi transparant. De Bird is een klein aandenken ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dit maakt elke ornament uniek. Elk vogeltje heeft een uniek kleurpatroon. Geen vogeltje is exact hetzelfde, unica dus. 

Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling. Indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze kleine showroom in Zeeland. Hiervoor waarderen wij een afspraak. 

De vogel mini urn is leverbaar in verschillende kleuren, in combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en een prachtige uitstraling. De vogel is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen bij Gedenkartikelen Zeeland.

Let op: uitlopend assortiment, beperkt voorradig.

contactinformatie Gedenkartikelen

Vogel urn van kristalglas: blauw met wit (30ml) UITLOPEND ASSORTIMENT heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Vogel urn van kristalglas: blauw met wit (30ml) UITLOPEND ASSORTIMENT
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Vogel urn van kristalglas: blauw met wit (30ml) UITLOPEND ASSORTIMENT