opc_loader

Menu

Stardust bulb urn in transparant Tiffany-blue kristalglas (80ml)

Artikelnr: A11STBT

Stardust bulb mini urn Transparant Tiffany-blue

Deze Stardust urn is een mooie ronde urn met een askamer voor ca. 100ml De urn is van transparant glas met een overvloed aan vele bubbeltjes rondom een Tiffany-blauwe askamer. De symbolische hoeveelheid crematie as (ca. 80ml) is deels zichtbaar in de askamer welke eenvoudig wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje aan de onderzijde.

RVS staander

209,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
100ml
Formaat
H=10cm

Glasreliek Stardust mini urn: Tiffany-blue.

De Stardust-line is geïnspireerd op de sterrenhemel. De Stardust-line bol met Tiffany-blue is een ronde mini-urn die zich onderscheidt door een verfijnde afwerking en de transparantie van het glas met daarin een overvloed aan fijne luchtbelletjes. Deze prachtige mini-urn is geschikt voor het bewaren van een symbolische hoeveelheid crematie-as. Door de transparantie van het glas, is het crematie-as deels zichtbaar wat een zeer bijzondere uitstraling en betekenis geeft aan dit ornament.

Aan de binnenkant bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. Aan de onderzijde bevindt zich een vulopening die afgesloten wordt d.m.v. een zelfhechtend sluitplaatje van rvs. Elk as-gedenkornament is met de hand vervaardigd.

Hierdoor is elk ornament uniek. De Stardust bol is tevens verkrijgbaar in de kleuren: transparant, goud, Tiffany-blauw en donkerblauw bij Gedenkartikelen Zeeland.

RVS staander, hoogte=20cm 
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !

Let op: levering is exclusief getoonde staander.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=10cm

contactinformatie Gedenkartikelen

Stardust bulb urn in transparant Tiffany-blue kristalglas (80ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Stardust bulb urn in transparant Tiffany-blue kristalglas (80ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: