opc_loader

Menu

Hart mini urn in goudkleur met een glanzende afwerking

Artikelnr: K602

Hart mini urn in goudkleur - glanzend afgewerkt

Hart urn van duurzaam messing in goudkleur en glanzend afgewerkt. Het Hartje is een zogenaamde keepsakes, deze is geschikt voor ongeveer 45ml cremetie-as van uw dierbare. De vulopening is een schroefdop aan de onderzijde. Vaak worden deze mini urnen cadeau gedaan aan familie leden bij het delen van de asbestemming, zo heeft een ieder een tastbare herinnering aan de dierbare.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Standaard Hart urn

92,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
messing
Inhoud
45ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
3 x 8,5cm

Hart mini urn in goudkleur - glanzend afgewerkt (45ml).

Deze mini urn in goudkleur wordt ook een Keepsake genoemd, het zijn kleine handzame urnen welke een bescheiden en onopvallende plaats kunnen innemen in uw woonomgeving. Keepsakes vormen een betaalbaar alternatief voor het verdelen van de crematie-as onder de familie leden waarbij een ieder zijn eigen kleine urn heeft ter nagedachtenis aan de overledene. Deze kleine Hart urnen kunnen ook eenvoudig mee op reis zodat u altijd uw dierbare bij u heeft. De urn in goudkleur is glanzend afgewerkt en gemaakt van duurzaam messing, de hartjes maken deel uit van de LoveUrns urnen collectie.

Het toevoegen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling. Het voetje aan de onderzijde verbergt een schroefdekseltje. Wij zin u graag en kosteloos van dienst met het plaatsen van de asbestemming bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland.

Graveertekst:
Een kleine tekst, een naam met een datum of een laatste groet, maakt dit hartje uniek. Bij de keuze voor een gravering graag rekening houden met extra levertijd, het graveren gebeurt door een vakman en niet door een schoenmaker. Prijsindicatie: vanaf 45 Euro.

Opbergdoosje in zwart fluweel
Deze kleine Hart mini urnen van LoveUrns worden elk geleverd inclusief een zwart fluwelen doosje.
 

D E T A I L S
inhoud ca. 45ml
formaat 3 x 8,5cm
optioneel standaard (goudkleur)

contactinformatie Gedenkartikelen

Hart mini urn in goudkleur met een glanzende afwerking heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart mini urn in goudkleur met een glanzende afwerking
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart mini urn in goudkleur met een glanzende afwerking