opc_loader

Menu

Nirvana Azure mini urn in Blauw met Swarovski (65ml)

Artikelnr: K271

Urn in blauw met zilverkleur en Swarovski. De Nirvana Azure mini-urn symboliseert met haar berustende kleuren en decoraties de staat van verlichting. De keepsake van messing maakt deel uit van de LoveUrns collectie en heeft een inhoud van ongeveer 65ml. De Nirvana Azure is ook leverbaar als grote urn met 3250ml inhoud, een Hart urn en een urn met waxinehouder in dezelfde blauwe kleurstelling.

98,50
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
messing
Inhoud
65ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=7,5cm

Urn Nirvana Azure in Blauw met zilverkleur en Swarovski.

De Nirvana Azure is een messing mini urn uit de collectie LoveUrns® , de Nirvana Azure symboliseert met haar berustende kleuren en decoraties de staat van verlichting. De kwaliteitsproducten van LoveUrns® uit India worden door de passie en ervaring van plaatselijke ambachtslieden uit messing en andere hoogwaardige metalen vervaardigd. Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt elke urn voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die deze keepsake beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking.

Het toevoegen van de crematie-as is een eenvoudige handeling, de Nirvana Azure urn heeft een schroefdopdeksel aan de bovenzijde, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst.
 

D E T A I L S
inhoud ca. 65ml
formaat H=7,5cm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Nirvana Azure mini urn in Blauw met Swarovski (65ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Nirvana Azure mini urn in Blauw met Swarovski (65ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Nirvana Azure mini urn in Blauw met Swarovski (65ml)