opc_loader

Menu

Butterfly urnenset met Parelwitte vleugels

Artikelnr: 1042-set

Butterfly urnenset met witte vleugels en zilverkleurrand. De urnen van messing groot en klein zijn exacte kopiën van elkaar met een gezamenlijke inhoud van ongeveer 3245ml. Voor de nabestaande is dit een manier om de crematie-as te verdelen in een zelfde model urn. Er zijn natuurlijk ook andere combinaties mogelijk.

455,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Inhoud
45 + 3200ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=6 + 23cm
Materiaal
messing

Butterfly urnenset met witte vleugels en zilverkleurrand.

De Butterfly urnen maken deel uit van de LoveUrns© collectie en zijn met veel zorg en aandacht vervaardigd. Deze urnetset bestaat uit twee butterfly urnen: een keepsake en de grootste butterfly. Naast deze mooie Parel-Wit gekleurde vlinder is ook leverbaar in ons asssortiment een Blauwe en een duo-color Blauw met Roze vlinder. Deze ziet u ook staan in deze Vlinder categorie. De toegang tot de askamer is netjes weggewerkt aan de onderzijde, het plaatsen van de asbestemming in de urn is een eenvoudige handeling, zonodig zijn wij u hiermee graag van dienst in onze showroom in Zeeland.

De kwaliteitsproducten van LoveUrns® uit India worden door de passie en ervaring van plaatselijke ambachtslieden uit messing en andere hoogwaardige metalen vervaardigd. Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™-technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking.
 

D E T A I L S
keepsake 45ml / 6cm
urn klein 400ml / 12cm
urn groot 3200ml / 23cm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Butterfly urnenset met Parelwitte vleugels heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Butterfly urnenset met Parelwitte vleugels
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Butterfly urnenset met Parelwitte vleugels

Laatst bekeken items