opc_loader

Menu

Hart urn blauw-metallic met magnetisch zilverkleurig hartje

Artikelnr: KU037

Hart urn met een blauw-metallic kleur van Funeral Products. De keramiek urn is leverbaar in 2 formaten, elke urn heeft aan de bovenzijde een zilverkleurig hartje als liefdevolle uiting. Dit kleine hartje is magnetisch en kunt u bij u dragen. De inhoud van deze blauw-metallic urn van keramiek is naar keuze 1400ml of 3800ml. 

Formaat urn

289,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
1400 / 3800 ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
17 / 24cm

Hart urn blauw-metallic + magnetisch afneembaar hartje.

De KU037 is een blauw-matallic keramiek urn uit de collectie van Funeral Products, deze hart urn is leverbaar in twee formaten bij Gedenkartikelen Zeeland. Aan de bovenzijde heeft deze keramiek urn een klein magnetisch én zilverkleurig hart urntje, ook gemaakt uit keramiek. Hierbij is het magnetisch hart van de urn tevens te vullen met een symbolische hoeveelheid as. Op deze manier kan men altijd een deel van zijn of haar dierbare met zich dragen, waarheen men ook gaat.

De keramische urnen worden na het bakken met een persoonlijke hand voorzien van verschillende kleuren emaille en een beschermende glazuurlaag. Na het aanbrengen van deze lagen wordt de urn opnieuw gebakken op een hogere temperatuur. Deze urn wordt aan de onderzijde afgesloten met een keramiek dekseltje. De urnen komen met een magnetisch afneembaar hart, gemaakt uit keramiek. Hierbij is het magnetisch hart van de grote urn tevens te vullen met een symbolische hoeveelheid as. Op deze manier kan men altijd een deel van zijn of haar dierbare met zich dragen, waarheen men ook gaat.

De blauw-metallic design urn van keramiek met zilverkleurig hartje van Funeral Products is leverbaar in 2 formaten.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
medium 1400ml / H=17cm
large 3800ml / H=24cm

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Hart urn blauw-metallic met magnetisch zilverkleurig hartje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hart urn blauw-metallic met magnetisch zilverkleurig hartje

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: