opc_loader

Menu

Memory Bird mini urn met blauw verendek (40ml)

Artikelnr: MS1402

Vogel mini urn van glas: blauw

De Bird met Blauw verendek is een schitterend herinneringsmonumentje. Deze kleine vogel van glas heeft een as-compartiment waar naar keuze een symbolische hoeveelheid crematie-as in wordt opgeslagen. Na het aanbrengen wordt de vulopening verzegeld en voor eeuwig afgesloten. Laatste exemplaren bij Gedenkartikelen Zeeland.

65,00 52,00
U bespaart: 20%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
glas
Inhoud
40ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
8x6x14cm

Vogel met askamer voor crematie-as: blauw verendek.

Mini urn met blauw verendek. Deze blikvangers worden met de hand vervaardigd. Er is geen enkel exemplaar identiek, u bent dus verzekerd van een uniek en exclusief monument en gedenkteken. De mini urnen zijn van glas vervaardigd, in het buikje is een askamer voor een symbolische hoeveelheid crematie-as ongeveer 40ml. Het toevoegen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst. Na het plaatsen van de asbestemming wordt de vulopening verzegeld. De crematie-as blijft voor altijd en eeuwig in het glasreliek.

Glas wordt vervaardigd van zand, kalk en potas. Ook de verhoudingen waarinn deze grondstoffen worden gebruikt speelt bij het maken van een glasreliek een grote rol. De kleuren ontstaan door gebruik te maken van verschillende metaaloxiden. Elke afzonderlijke metaaloxide zorgt ervoor dat het glas een andere kleur krijgt en speciale kleuren ontstaan door met elkaar te combineren.

Deze mooie vogel urnen worden gemaakt in een designstudio in de regio Noord Bohemen ten noorden van de Tsjechische hoofdstad Praag, een regio met een rijke glas- en kristalhistorie. Bij Ozzaro worden de urnen met de mond geblazen en met de hand gevormd van hoogwaardig Boheems kristalglas, hierbij bent u verzekerd van een authentiek kunstwerk van Studio Ozzaro. De Bird kent 6 verschillende varianten met elk zijn eigen specifieke kleur, deze glasrelieken zijn vaak leverbaar uit voorraad.

Let op:  uitlopend assortiment, beperkt leverbaar.

op = op logo

D E T A I L S
materiaal glas
formaat 8x6x14cm

Memory Bird mini urn met blauw verendek (40ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Memory Bird mini urn met blauw verendek (40ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Memory Bird mini urn met blauw verendek (40ml)

Laatst bekeken items