opc_loader

Menu

Keramiek urn met hartje: Eeuwige Liefde (3000ml)

Artikelnr: UGK061B

Design urn van keramiek met goudkleurig hartje door beeldend kunstenaar Geert Kunen. De Eeuwige Liefde is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Eeuwige Liefde" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: ongeveer 3000ml). Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

569,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3000ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=32cm

Geert Kunen urn met goudkleurig hartje: Eeuwige Liefde.

Deze keramiek urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de "Eeuwige Liefde"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de "Eeuwige Liefde" is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenkartikelen Zeeland zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom.
geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=32cm
inscriptie ja, beperkt

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Keramiek urn met hartje: Eeuwige Liefde (3000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn met hartje: Eeuwige Liefde (3000ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: