opc_loader

Menu

Urn sculptuur I Loved and Lost You (400ml)

Artikelnr: UGK504

Sculptuur urn van keramiek van beeldend kunstenaar Geert Kunen. De I Loved And Lost You is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons of zilverkleur. Deze design urn is hoog 36cm en heeft een inhoud voor 400ml crematie-as.

Geert Kunen urn

399,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
400ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Formaat
H=36cm

Geert Kunen sculptuur urn: I Loved and Lost You.

Deze keramiek urn met waxine is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de sculptuur "I Loved And Lost You"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van deze beeldend kunstenaar niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, de vulopening wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenkartikelen Zeeland zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom.

Kleur van keramiek:
Deze sculptuur urn is leverbaar in Brons- en in Zilverkleur.
geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=36cm
inhoud 400ml

contactinformatie

Urn sculptuur I Loved and Lost You (400ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn sculptuur I Loved and Lost You (400ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn sculptuur I Loved and Lost You (400ml)

Laatst bekeken items