opc_loader

Menu

Urn blauw edelstaal: Zeemeeuw aan de kust (4000ml)

Artikelnr: UH3665

Urn van edelstaal vervaardigd. Een design urn van Duits edelstaal formaat 27x18cm. De inhoud van deze design urn is 4000ml en heeft een airbrush print met een Zeemeeuw aan de kust. De urn is geschikt voor de asbestemming voor personen tot ca. 115 kg en wordt geleverd inclusief inclusief  PostNL op uw adres in Nederland voor 145 Euro.

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
edelstaal
Inhoud
4000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=27cm / Ø=18cm

Urn van edelstaal met Airbrush print: Zeemeeuw aan de kust.

Deze urn is vervaardigd van hoogwaardig edelstaal en worden door Gedenkartikelen Zeeland geimporteerd uit Duitsland. De urn 27x18cm is gedecoreerd met een print van een Zeemeeuw boven de kust. Het deksel wordt eenvoudig op de rand geschoven en klemt zich hierbij vast. Deze urn is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis. Deze urn maakt deel uit van de design urnen collectie bij Gedenkartikelen.

De inhoud van deze aluminium urn is ca. 4000ml, dit is doorgaans voldoende voor de asbestemming van personen tot 115 kg. Indien gewenst zijn wij u graag van dienst met het plaatsen van de asbestemming in deze edelstalen urn. U bent welkom in onze uitvaartwinkel in Zeeland. 

Levering op uw adres in Nederland met PostNL voor 145 Euro
 

D E T A I L S
materiaal edelstaal
inhoud 4000ml

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Urn blauw edelstaal: Zeemeeuw aan de kust (4000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn blauw edelstaal: Zeemeeuw aan de kust (4000ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen: