opc_loader

Menu

Glasreliek Stroming in Rood met deeltjes crematie-as

Artikelnr: stroming-rood

Glasreliek Stroming in rood

De Stroming Rood is een glasreliek met een doorsnede van 8, 10 of 12cm. In dit glasobject wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. De Stroming wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De levertijd is ongeveer 6 weken. Er zijn verschillende kleuren mogelijk, wij zijn u graag van dienst met advies.

Glasreliek formaat

Kleurkeuze 1

Kleurkeuze 2

180,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 4 tot 5 weken
Formaat
naar keuze
Materiaal
glas
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Glasreliek Stroming: Rood.

Na een crematie sta je voor de keuze: wat wordt de asbestemming van je dierbare? 
Wordt het crematie-as uitgestrooid over zee of in de tuin van het crematorium? Laat je een urn bijzetten in een nisje op een gedenkplaats of familiegraf? Of wil je toch liever je geliefde mee naar huis nemen, zodat hij of zij bij je blijft in je leven? Dit laatste zien we steeds vaker. Een mooi gebaar. Een urn in de huiskamer kan voor jezelf heel speciaal zijn, maar het kan moeilijk zijn voor anderen om ernaar te kijken. Er is een bijzondere en vooral mooie tussenweg te vinden in Gedenkobject en glasreliek Stroming. Een prachtig, uniek gedenkteken waarmee je een dierbare een prachtig vast plekje in het interieur geeft. 

Uniek & handgemaakt gedenkteken 
Gedenkobject en glasreliek Stroming is een door een ambachtelijke glasblazer uit de hand gevormd kunstobject. Hierdoor is ieder object enig in zijn soort en altijd anders. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk. Stroming Mandarijn heeft bijvoorbeeld prachtige blauwe en gele golven in het transparante glas, terwijl Stroming Sereen allerlei koolzuurbelletjes lijkt te bevatten in het witte semitransparante glas. Verder kun je nog kiezen uit Stroming Blauw, Stroming Rood of Stroming Dark. 

Heb je een verzoek voor kleuren, dan kun je dat altijd aan ons voorleggen. Het reliek kan namelijk net zo persoonlijk gemaakt worden als jezelf wilt. Voor het maken van het kunstobject heeft de glasblazer een paar theelepeltjes crematie-as nodig. Dit wordt op een mooie wijze verwerkt in het glas. Het maken van zo een glasobject is tevens aan te raden wanneer je de as van een geliefd familielid wilt verdelen onder de familie. Als je niemand vertelt dat er as is verwerkt in het Gedenkobject en glasreliek Stroming dan zal niemand zien dat het om een gedenkteken gaat.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Keuze voor Transparant glas of Opaak glas:
- Transparant: de crematie-as is zichtbaar door het glas heen, hierbij zijn meerdere kleuren mogelijk.
- Opaak: de cremate-as is alleen zichtbaar welke aan de oppervlakte ligt.
U kunt uw keuze eenvoudig opgeven tijdens uw bestelling , heeft u kleur vragen, belt u ons gerust.

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar.
Zie hiervoor Tabblad Extra informatie
 

D E T A I L S
Stroming (small) Ø=8cm €180
Stroming (medium) Ø=10cm €225
Stroming (large) Ø=12cm €225

klantenservice Gedenkartikelen  - bel 0113 - 288387

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.


Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

Transparante kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Opaque kleuren

Glasreliek Stroming in Rood met deeltjes crematie-as heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Glasreliek Stroming in Rood met deeltjes crematie-as
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Glasreliek Stroming in Rood met deeltjes crematie-as