opc_loader

Menu

Glasmonument 20x15cm: De wereld was mooi toen jij er nog was

Artikelnr: A113/D

De wereld was mooi toen jij er nog was

Een monumentje met kinderthema van glas vervaardigd met bromtol tekening. Dit gedenkteken meet 20x15cm en geplaatst op 2 aluminium steuntjes (sokkel van natuursteen op aanvraag). De getoonde tekst is een voorbeeld, u kunt ook uw eigen tekst samenstellen. De levertijd van deze kleine gedenkmonumentjes is ongeveer 15 werkdagen na akkoord proefdruk.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + aluminium
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
20x15cm

Glasmonument met Bromtol tekening op 2 aluminium voetjes.

De wereld was mooi toen jij er nog was

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een voorbeeld tekst. Het glas meet 20x15cm en horizontaal geplaatst op twee aluminium steuntjes. In dit assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en plaatjes zoals een vlinder, bromtol en ABC blokken, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld bij het plaatsen van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een productvoorbeeld hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na akkoord proefdruk.
 

D E T A I L S
formaat 20x15cm
materiaal glas + aluminium

contactinformatie Gedenkartikelen Zeeland

Glasmonument 20x15cm: De wereld was mooi toen jij er nog was heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Glasmonument 20x15cm: De wereld was mooi toen jij er nog was
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Glasmonument 20x15cm: De wereld was mooi toen jij er nog was